Les inscripcions del bufandarra s'acaben dimecres 20 de juny!


Apunteu-vos-hi ja!Ja és aqui l'intercanvi de bufandes de Barcelona Knits!, el Bufandarra! Aqui teniu les normes:

  1. Aquest intercanvi està organitzat en exclusiva per a les integrants del grup Barcelona Knits!

  2. L'objectiu de l'intercanvi és teixir una bufanda per a altra persona, amb un patró i un material de la teva elecció, seguint tant com sigui possible les indicacions que la teva "víctima" haurà descrit a l'apuntar-se respecte a les seves preferències personals.

  3. Òbviament, la destinatària de la teva bufanda no ha de conèixer la teva identitat fins al dia de lliurament de les bufandes.

  4. Per a apuntar-se a l'intercanvi, simplement envia un e-mail a l'adreça del blog (bufandarra@gmail.com), copiant el formulari d'inscripció que veuràs més baix i omplint-lo amb les teves dades.

  5. L'adreça de email que posis serà utilitzada per crear-te un usuari a aquest blog, de manera que puguis deixar missatges per les altres participants o comentar els teus progressos. Pots posar l'adreça que vulguis, bé la teva de sempre o una que et facis només per aquest intercanvi.

  6. La data límit per a apuntar-se és el dimecres 20 de juny. A l'endemà, 21 de juny, es realitzarà el sorteig entre les participants i començarà el termini per a teixir la bufanda a la teva sorpresa.

  7. El lliurament de la bufanda es realitzarà en el transcurs d'un sopar que totes la participants de Bufandarra celebrarem durant la primera quinzena de setembre (data encara per decidir).

  8. Durant tot aquest temps podeu posar-vos en contacte amb la vostra sorpresa, enviant-li emails, deixant-li comentaris en el seu blog o missatges en el blog de Bufandarra. Però no reveleu la vostra identitat!


PER A APUNTAR-TE OMPLE AQUEST FORMULARI I ENVIA'L A bufandarra@gmail.com:
· Nom i nick:
· Email (per a crear usuari al blog):
· Adreça del teu blog:
· Materials preferits:
· Al·lèrgies a algun material:
· Colors preferits:
· Alguna altra indicació sobre gustos personals:Més informació a www.bufandarra.blogspot.com