Porto casi tot el dia amb aquesta cara...Sort que ha vingut el Ferran, que sempre m'anima :) (i també hagués estat tirada al llit si no hagués vingut)

3 comentaris:

cristina ha dit...

Neeeeeeeeeeeennaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!
Acabo de llegir totes le snotícies que m'he perdut pk estava fotent el pardillo per londres....bueno teniem el Show de segon any i no se quantes redaccions...asin que avui he decidit deixar-ho tot de banda i llegir atentament al teu super blog, (que cada dia es millor) i a tots els links,...al tricotrance que és al·lucinant tot el que podeu fer amb 'palillos' i 'hilillos' però haig de dir una cosa....M'ENCANTA EL POP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ÉS GENIAL! UN PUNTAZO! i les bandes japoneses...quina currada....!!!però a totes s'us veu amb una cara d'alegria....així que treu aquesta foto de 'zoom in' i comença a tricotar!!! (suposo que ja no continuaràs el 'som així',no? jo encara poso coses...) XXX

Pushka ha dit...

Vols fer el favor d'aixecar-te del llit!! Li vas fer els petons a la panadera?? Això et passa per no mirar la semifinal d'Eurovisión, amb el que haguéssis rigut... Truca'm si ho necessites ;)

Steloide ha dit...

Pues esta cara no te favorece nada, así que no repitas, a mí me gusta más cuando sonríes :-)