Escriptori


Aquí tinc a l'escriptori el mario i el luigi que em va regalar el meu cuñao per reis amb el wario que em va fer la bruxa, el pop-maquineta que em va regalar la Rut, el miniquadre dels beatles que em van portar els reis fa un parell d'anys i el genial bloc-torradora del qual surten papers amb forma de torrades per a apuntar coses quan no tens un paper a mà

5 comentaris:

Anònim ha dit...

què mona la teva col·lecció de Mario & family!! :)

Pushka ha dit...

vols dir que haurem d'ensenyar el nostre??????

mkazumi ha dit...

S'accepten propostes!!

Anònim ha dit...

Vale! de casa o de la feina? :P

Prunila ha dit...

Mariona: què li passava al teu macbook exactament?

A mi m'ha passat una cosa raríssima!
Dissabte passat: poc després de llegir el teu blog estava a la cuina, amb el estimat macbook a sobre la taula, i vaig a revisar els focs... etc... quan torno a mirar ja no anava!!!!!!!! negre! sense cap sorollet i no s'engegava!
Dilluns al matí vaig trucar al servei tècnic, i després de seguir les instruccions (per telèfon), treure la bateria i re-engegar tot tornava a anar normal... La tècnica de Apple me va fer buscar els cd's i va demanar que la tornés a trucar. Llavors, una altre tècnica amb accent mexicà, me van dir que no calia re-instalar res!

Baixes les actualitzacions? Crec que el problema (meu) era de software. PERO encara no se que li va passar. Pensava que estava mort!

Ara, seguint el consell de l'Angela, me compraré un super disc extern i aniré fent còpies de seguretat.

Jo faig servir el macbook a la feina amb una pantalla de 20" que és fantàstica. I quan vaig a casa me'l emporto per fer hobbies sense la pantalla obviament.

Bon cap de setmana i ja m'explicaras ...